Έγκλημα στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος του ζευγαριού

Έγκλημα στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος του ζευγαριού

Ο θετός γιος του ζευγαριού που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο κρεβάτι του αρχικά αναφέρθηκε σε κουκουλοφόρους δράστες ωστόσο από τις έρευνες δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Απαντήσεις στο στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει από το πρωί Ελλάδα και Κύπρο αναμένεται να δώσει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αλλά και τα υπόλοιπα κλειστά κυκλώματα που βρίσκονται στην περιοχή αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο με τους ανακριτές να εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα του κάνουν κακό. Ακολούθως ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία του θετού γιου. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε σε δηλώσεις του ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο κύριος Αγγελίδης πρόσθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει γίνει επίσης αυτοψία από ιατροδικαστή. Στη βάση της εξέτασης της σκηνής και της παραλαβής τεκμηρίων, τουλάχιστον προκαταρκτικά, υπάρχουν κάποιες αρχικές ενδείξεις, είπε.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Η άγρια διπλή δολοφονία στον Στρόβολο της Κύπρου που διαπράχθηκε γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από τις κυπριακές αρχές δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων: Πρόκειται για τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου, καθηγητή στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσίας και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου, υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι δολοφονήθηκαν με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του ανήλικου υιοθετημένου παιδιού τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μυστήριο στην Κύπρο: Σκότωσαν ζευγάρι μπροστά στο παιδί - Δεν παραβιάστηκαν οι πόρτες

ADVERTISING

SHARE: