Έγκλημα στην Πλατεία Βάθη: Βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Έγκλημα στην Πλατεία Βάθη: Βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας έχουν στα χέρια τους οι αρχές
***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ **** ** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη ** INTIME NEWS

Κάμερα έχει καταγράψει τον δράστη που βγαίνει από την οδό Καποδιστρίου και επιτίθεται στον 61χρονο Βούλγαρο με μαχαίρι, όπου τον έπληξε απανωτές φορές στην θωρακική χώρα μέχρι που τον σώριασε αιμόφυρτο και νεκρό στον δρόμο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για το έγκλημα που έγινε πρωινές ώρες σήμερα στην Πλατεία Βάθη, σε βάρος ενός 61χρονου Βούλγαρου.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές μόνο για επαιτεία και δεν υπήρχαν τουλάχιστον συλλήψεις σε βάρος του για κάτι βαρύτερο, ενώ δεν είχε μόνιμη κατοικία και ζούσε περιστασιακά όπου έβρισκε.

Σημαντικό στοιχείο για την πορεία της έρευνας των αστυνομικών, που μπορεί να οδηγήσει και στην ταυτοποίηση του δράστη, είναι το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας που τον έχει καταγράψει.

Συγκεκριμένα, κάμερα έχει καταγράψει τον δράστη που βγαίνει από την οδό Καποδιστρίου και επιτίθεται στον 61χρονο Βούλγαρο με μαχαίρι, όπου τον έπληξε απανωτές φορές στην θωρακική χώρα μέχρι που τον σώριασε αιμόφυρτο και νεκρό στον δρόμο.

Το βιντεοληπτικό υλικό καταγράφει την επίθεση όπου δεν φαίνεται να προηγήθηκε κάτι μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί προφανώς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μεταξύ δράστη και θύματος είτε να είχε προηγηθεί αντιπαράθεση και μόλις τον είδε ο δράστης να του επιτέθηκε είτε εκείνη την στιγμή να είδε ο ένας τον άλλον και να διαπληκτίστηκαν.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τόσο για την ταυτοποίηση του δράστη όσο και για την διακρίβωση των κινήτρων της ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα