Έγκλημα στην Βαρβάκειο: Κομμένο λουρί τσάντας βρέθηκε δίπλα από το θύμα – Τα σενάρια που εξετάζονται

Έγκλημα στην Βαρβάκειο: Κομμένο λουρί τσάντας βρέθηκε δίπλα από το θύμα – Τα σενάρια που εξετάζονται
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά Eurokinissi

Οι Αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να ταυτοποιηθεί μέσω αποτυπωμάτων η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πλατεία Βαρβακείου. Τα σενάρια που εξετάζονται και τα ευρήματα στο σημείο.

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Βαρβακείου, όπου μεσημέρι της Τρίτης (23/5) μία γυναίκα περίπου 50 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε νεκρή με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, σε ένα απόμερο σημείο της Πλατείας όπου συχνάζουν τοξικομανείς.

Ο διερχόμενος υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που την εντόπισε ήταν εκείνος που κάλεσε τις Αρχές και σύντομα αποκλείστηκε ο χώρος.

Ακόμα και αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών παραμένουν στο σημείο και συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις για να μπορέσουν να διαπιστώσουν το συντομότερο δυνατό τι έχει συμβεί και να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά Eurokinissi

Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποκλειστεί αν πρόκειται για τοξικομανή ή όχι, δίπλα στο χέρι του θύματος ωστόσο βρέθηκε κομμένο ένα λουράκι τσάντας και έτσι είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της ληστείας, με την πιθανότητα το θύμα να αντιστάθηκε και ο δράστης ή οι δράστες να την μαχαίρωσαν.

Πιο δίπλα από το λουράκι τσάντας βρέθηκαν και δύο σύριγγες που κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν και εκείνες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, καθώς κανείς ακόμα δεν μπορεί να αποκλείσει αν έχουν σχέση με το περιστατικό ή όχι και αν μπορούν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση κάποιου.

Στην κατοχή του θύματος δεν βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα ή χρήματα, ενώ αυτό που δυσκολεύει τις έρευνες είναι πως κανείς έως τώρα δεν έχει αναζητήσει αυτή την γυναίκα.

Η σορός της έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου την Τετάρτη (24/5) θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή και έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα μήπως από αυτά προκύψει η ταυτοποίησή της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα