Εγνατία Οδός: Περιπετειώδης καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών που μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα

Εγνατία Οδός: Περιπετειώδης καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών που μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα
Eurokinissi

Κακοποιοί δεν υπάκουσαν σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο στην Θεσπρωτία και μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για λόγους ασφαλείας.

Από θαύμα δεν προκλήθηκε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, από εμπόρους ναρκωτικών που στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την σύλληψη, μπήκαν ανάποδα στην Εγνατία Οδό στην Ήπειρο και οδηγούσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα για πολλά χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρουν οι αστυνομικές δυνάμεις να τους ακινητοποιήσουν.

Το περιστατικό έγινε μισή ώρα μετά τις έξι το πρωί. Μπλόκο της Αστυνομίας κάλεσε σε στάση για έλεγχο αυτοκίνητό που οι επιβαίνοντες του κρίθηκαν ύποπτοι, στην περιοχή της Θεσπρωτίας. Οι δράστες δεν υπάκουσαν και μάλιστα για να αποφύγουν την σύλληψη εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κατευθυνόμενοι προς Θεσσαλονίκη.

Αμέσως δόθηκε σήμα από τους αστυνομικούς και έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος για να μην προκληθεί κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα και ξεκίνησε καταδίωξη ανάποδα στην Εγνατία Οδό.

Οι δράστες φτάνοντας στα διόδια Δροσοχωρίου, έσπασαν τις μπάρες των διοδίων και εισήλθαν στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας αυτή την φορά, με την καταδίωξη να συνεχίζεται.

Στην έξοδο του Μετσόβου πλέον και αφού το αυτοκίνητο είχε ήδη υποστεί φθορά και μπόρεσαν με ασφάλεια να το προσεγγίσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ εντός του αυτοκινήτου, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών οι οποίες ακόμα καταμετρούνται. Πρόκειται για έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής και έναν ανήλικο Έλληνα οι οποίοι ήδη έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση και εξετάζονται.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα