Είχαν πιάσει διαμέρισμα δίπλα στην Γκράβα και πωλούσαν ναρκωτικά στους μαθητές

Είχαν πιάσει διαμέρισμα δίπλα στην Γκράβα και πωλούσαν ναρκωτικά στους μαθητές
Γκράβα Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών και στο Γαλάτσι πέριξ του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις Έλληνες (δύο άνδρες και γυναίκα), για παράβαση της νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Διωξης, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, κοκαΐνης και φαρμακευτικών δισκίων στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών και στο Γαλάτσι πέριξ του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας, εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν νοικιάσει διαμέρισμα δίπλα ακριβώς από το σχολικό συγκρότημα και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Χαρακτηριστικό της δράσης των κατηγορούμενων, συνιστά η «γκάμα» των ναρκωτικών ουσιών που εμπορεύονταν, με σκοπό να εξασφαλιστεί μεγαλύτερος αριθμός στο πελατολόγιο τους, καθώς και η διακίνηση των ναρκωτικών πλησίον του σχολικού συγκροτήματος, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, όπου κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός ατόμων.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οχήματα και οικίες και ιδιαίτερα στην οικία τους πλησίον του σχολικού συγκροτήματος στο Γαλάτσι, που χρησιμοποιείτο ως «ορμητήριο» για τη διακίνηση των ποσοτήτων από τους κατηγορουμένους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 κιλά και 865 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 204 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 45 γραμμ. κοκαΐνης, 3 φαρμακευτικά σκευάσματα, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ηλεκτρική πρέσα, 2 αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτα, το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ και 9 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα