Εισέβαλαν σε σπίτι με βαριοπούλα και λήστεψαν ζευγάρι

Εισέβαλαν σε σπίτι με βαριοπούλα και λήστεψαν ζευγάρι

Αντιμέτωπο με εφιαλτικές στιγμές ήρθε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι. Οι δράστες γνώριζαν ότι το ζευγάρι που διατηρούσε κομμωτήριο φύλαγε τις εισπράξεις σε χρηματοκιβώτιο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένα ζευγάρι, 52 ετών ο άντρας και 50 ετών η σύζυγός του, που έπεσαν θύματα θρασύτατης ληστείας μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι, τα μεσάνυχτα.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κυριολεκτικά τους αιφνιδίασαν και εισέβαλαν στο διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι επί της Λ. Θηβών, σπάζοντας την ξύλινη πόρτα με βαριοπούλα…

Το ζευγάρι πάγωσε από την εισβολή των ενόπλων που υπό την απειλή ενός μακρύκανου όπλου τους ακινητοποίησαν και οι δράστες δίχως να ζητήσουν τίποτα ή την παραμικρή πληροφορία, κινήθηκαν από μόνοι τους στο σημείο που τα θύματα διατηρούσαν ένα χρηματοκιβώτιο, το ξερίζωσαν και έφυγαν με αυτό.

Όλα εκτυλίχθηκαν αστραπιαία και μοιραία οι δράστες έδειξαν ότι όχι μόνο γνώριζαν καλά που πήγαιναν, αλλά γνώριζαν άριστα και που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Εντός αυτού, το ζευγάρι υπολογίζει ότι υπήρχαν 20.000-24.000 ευρώ από τις εισπράξεις όλων των προηγούμενων ημερών μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν το «Lockdown», που δούλεψαν το κομμωτήριό τους, το οποίο διατηρούν στο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας και δεν είχαν προλάβει να καταθέσουν τις εισπράξεις τους σε τράπεζα.

Οι δράστες δεν τους χτύπησαν αλλά το σοκ που υπέστησαν τα θύματα είναι έντονο από τον τρόπο που εκτυλίχθηκε η ληστεία σε βάρος τους. Άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που διερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν υλικό από κάμερες ενώ θεωρούν σίγουρο ότι υπήρχε ενημέρωση των δραστών από κοντινά πρόσωπα των θυμάτων, κάτι που προδίδει η άριστη γνώση που είχαν και επέδειξαν για τα χρήματα και το σημείο που αυτά φυλάσσονταν και μοιραία η έρευνα στρέφεται πρώτα στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα