Εισβολή και ληστεία σε σπίτι στην Βούλα

Εισβολή και ληστεία σε σπίτι στην Βούλα
Αστυνομία Eurokinissi

Εντός της οικίας βρισκόταν ένας 46χρονος με την σύντροφό του και μία φίλη τους-Οι γυναίκες που βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο την στιγμή της ληστείας δεν κατάλαβαν το παραμικρό-Οι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν τον 46χρονο επιχειρηματία, του αφαίρεσαν 8.000 ευρώ και ρολόγια αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην μεζονέτα ενός 46χρονου επιχειρηματία επί της οδού Καρπενησίου, στην Βούλα.

Δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στην οικία και στη συνέχεια ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων τον επιχειρηματία.

Εντός της οικίας βρισκόταν η σύντροφός του και μία φίλη τους, οι οποίες επειδή βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο, δεν κατάλαβαν το παραμικρό.

Ο επιχειρηματίας που διατηρεί καταστήματα κινητής τηλεφωνίας στα Νότια Προάστια δεν επιχείρησε να αντισταθεί και οι δράστες αφού του αφαίρεσαν 8.000 ευρώ και ρολόγια αξίας, αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Από την Ασφάλεια έχει ληφθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες όμως δεν έχει καλή ανάλυση πέρα από το γεγονός ότι οι δράστες είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα