Εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Apivita

Εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Apivita

Καθημερινά πλέον τα χτυπήματα των ληστών των χρηματοκιβωτίων-Αυτή την φορά στόχος η Apivita στο Μαρκόπουλο

Απανωτά και καθημερινά πλέον τα χτυπήματα των ληστών των χρηματοκιβωτίων που απλά επιλέγουν κάθε νύχτα αν θα χτυπήσουν στην Δυτική Αττική, στα Μεσόγεια ή στα σύνορα Αττικοβοιωτίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι συνολικά οι περιπτώσει ληστειών σε επιχειρήσεις με στόχο τα χρηματοκιβώτια, έχουν ξεπεράσει πλέον τις 30.

Γι αυτή τη νύχτα προτίμησαν λοιπόν τα Μεσόγεια και έτσι μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα, πέντε άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλαν στο βιομηχανικό πάρκο Μαρκοπούλου και εν συνεχεία στο προαύλιο της εταιρείας καλλυντικών Apivita.

Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον φύλακα και τον έδεσαν, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στα γραφεία και κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο, όπου εντόπισαν αρχικά ένα χρηματοκιβώτιο που το διέρρηξαν και στη συνέχεια ένα δεύτερο χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του διευθυντή, το οποίο και αφαίρεσαν.

Αφού φόρτωσαν την λεία στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το οποίο αργότερα προέκυψε ότι είχε κλαπεί την Μεγάλη Πέμπτη από τα Μέγαρα, αφαίρεσαν και το αυτοκίνητο του φύλακα και διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Αργότερα, από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε αρχικά το αυτοκίνητο του φύλακα, εγκαταλελειμμένο επί της οδού Σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο, ενώ ακόμα πιο μετά, εντοπίστηκε και το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, καμμένο και με τα άδεια πλέον χρηματοκιβώτια στο εσωτερικό του, στη συμβολή των οδών Κλειούς και Κεραμιδίου στο Μενίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

Νέο χτύπημα των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Παιανία

SHARE:

24Media Network