Έκλεισαν ραντεβού μέσω facebook και τον σκότωσαν

Έκλεισαν ραντεβού μέσω facebook και τον σκότωσαν
Έκλεισαν ραντεβού μέσω facebook και τον σκότωσαν Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ένας άντρας και μία γυναίκα με εντάλματα σύλληψης, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, σε βάρος ενός ομοεθνούς τους, το 2015.

Συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Ασφάλειας Αττικής και του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, στα Σπάτα Αττικής και στην Μύκονο αντίστοιχα, δύο Αλβανοί, ένας 36χρονος άνδρας και μία 29χρονη γυναίκα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, σε βάρος ενός ομοεθνούς τους, το 2015.

Ο αδερφός του θύματος είχε πάει τότε στην Μύκονο με σκοπό να σκοτώσει τον 36χρονο, κάτι που δεν κατάφερε τελικά, με αποτέλεσμα ο 36χρονος για να τον εκδικηθεί να βάλει την φίλη του από τα Σπάτα να γνωρίσει το θύμα μέσω Facebook, ο οποίος επίσης έμενε στην Μύκονο και να τον σαγηνεύσει, υποσχόμενη ραντεβού μαζί του στην Αθήνα.

Μόλις εκείνος πείστηκε για το ραντεβού και ήρθε από την Μύκονο στην Αθήνα οι δύο κατηγορούμενοι του έστησαν ενέδρα και τον δολοφόνησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα