Έκρυβαν δύο κιλά κοκαΐνης σε ορθοπεδικές ζώνες που φορούσαν

Έκρυβαν δύο κιλά κοκαΐνης σε ορθοπεδικές ζώνες που φορούσαν

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί στη Φλώρινα για εισαγωγή και μεταφορά από την Αλβανία στην Ελλάδα ποσοτήτων κοκαΐνης

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, δυο Αλβανοί, 32 και 33 χρονών, για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας κατά την είσοδό τους στη χώρα μας και σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι ο καθένας τους κατείχε κοκαΐνη, βάρους ενός κιλού και 26 γραμμαρίων, την οποία εισήγαγαν με σκοπό τη μεταφορά της στο εσωτερικό της χώρας.

ADVERTISING

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 κιλά και 52 γραμμάρια κοκαΐνης, 3 κινητά τηλέφωνα με 4 κάρτες sim, χρηματικό ποσό 1.030 ευρώ, 5.700 Λεκ Αλβανίας και δύο ορθοπεδικές ζώνες, τις οποίες χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

SHARE:

24Media Network