Ελένη Τοπαλούδη: Αποκάλυψη - Τι έκανε ο Ροδίτης τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της

Ελένη Τοπαλούδη: Αποκάλυψη - Τι έκανε ο Ροδίτης τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δράση των δύο κατηγορουμένων μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σα να μη συμβαίνει τίποτα.

"Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο» λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Το νέο ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης έρχεται μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR η δημοσιογράφος Τασούλς Παπανικολάου, σύμφωνα με τις οποίες ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σα να μη συμβαίνει τίποτα, μετά τη δολοφονία της Ελένης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρχές εντόπισαν DNA Ροδίτη και Αλβανού τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια. 

Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από ένα χρόνο με τη δολοφονία της σχετίζονται. Για πρώτη φορά ο πατέρας της αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι εκείνο το βράδυ ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου. 

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις αρχές αν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται. Αν Έλληνας ή Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρόδος: Η μαρτυρία του αδελφού του 23χρονου που κατηγορείται για βιασμό της 19χρονης

Ελένη Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις - Την βίασαν σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου

Ελένη Τοπαλούδη: Εντοπίστηκαν οι τρεις νεαροί που φέρονται να την είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά

SHARE:

24Media Network