Ένοπλη ληστεία σε σουπερμάρκετ στα Εξάρχεια

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013, στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ ο άντρας που νοσηλέυεται φέρει τραύματα και από μαχαίρι.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013, στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ ο άντρας που νοσηλέυεται φέρει τραύματα και από μαχαίρι. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε σουπερμάρκετ επί της οδού Καλλιδρομίου και υπό τη απειλή όπλων αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα σε βάρος σουπερμάρκετ επί της οδού Καλλιδρομίου 32 στα Εξάρχεια, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Δύο δράστες εισήλθαν στο σουπερμάρκετ και υπό την απειλή των όπλων, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν, τρέχοντας στα γύρω στενά των Εξαρχείων.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εξάρχεια
SHARE:

24Media Network