Ταΰγετος: Ένοπλη συμπλοκή με δύο τραυματίες αστυνομικούς ύστερα από έφοδο σε χασισοφυτεία

Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας EUROKINISSI

Δυό αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε πόδια και ώμο μετά από αστυνομική επιχείρηση σε χασισοφυτεία στον Ταΰγετο. Οι δράστες συνελήφθησαν.

Αιματηρή κατάληξη είχε αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών και της ΟΠΚΕ σε χασισοφυτεία που είχε εντοπίσει η Αστυνομία, στην ορεινή περιοχή του Ταϋγέτου, στη Λακωνία.

Η αστυνομική επιχείρηση αποφασίστηκε να γίνει τα ξημερώματα και όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν το σημείο, δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από τους δύο Αλβανούς χασισοκαλλιεργητές, με ριπές από καλάσνικοφ και 9αρι πιστόλι.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά που δέχτηκαν και έγινε κυριολεκτικά μάχη στο σημείο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών της Δίωξης, ο ένας στα πόδια και ο άλλος στον ώμο και στα πόδια, ενώ ακόμη ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της πάλης με τους Αλβανούς κακοποιούς, τους οποίους τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας πιο σοβαρά με διαμπερές τραύμα στο πόδι, αλλά δίχως να αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο ζωής, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης και εξετάζεται η εκ νέου μεταφορά τους είτε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης είτε κατευθείαν στην Αθήνα. Στον τόπο της χασισοφυτείας παραμένει σε εξέλιξη η διαδικασία της καταμέτρησης και της αποψίλωσης της χασισοφυτείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ναρκωτικά
SHARE:

24Media Network