Μεταμόρφωση: Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικού και ληστών έξω από σουπερμάρκετ

Μεταμόρφωση: Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικού και ληστών έξω από σουπερμάρκετ
Άνδρες της αστυνομίας έξω από σούπερ μάρκετ Eurokinissi

Αστυνομικός εκτός Υπηρεσίας κάλεσε τους ληστές να παραδοθούν με δυο εκφοβιστικές βολές και ένας εκ των δύο απάντησε πυροβολώντας στο έδαφος κατά την διαφυγή τους

Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου στις 9 το βράδυ σε σουπερμάρκετ στην Μεταμόρφωση, επί της οδού Σολωμού 56, ύστερα από μία επεισοδιακή ένοπλη ληστεία.

Ένας άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε με όπλο στην επιχείρηση και αφού ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσε από τα ταμεία 300 ευρώ και στη συνέχεια βγήκε έξω και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε συνεργός του.

Στο σουπερμάρκετ εκείνη την στιγμή βρισκόταν ένας αστυνομικός εκτός Υπηρεσίας, ο οποίος αφού περίμενε τον ληστή να βγει έξω, τον ακολούθησε και τους κάλεσε να παραδοθούν πυροβολώντας δύο φορές στον άερα για εκφοβισμό. Ο ένοπλος ληστής δεν πτοήθηκε και πυροβόλησε και εκείνος μία φορά στο έδαφος, ενώ ο συνεργός του πάτησε γκάζι και κατάφεραν τελικά να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Από εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ από την ένοπλη συμπλοκή που προηγήθηκε, ευτυχώς δεν σημειώθηκε τυχόν τραυματισμός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα