Ένταλμα σύλληψης για τον παιδοκτόνο της Πετρούπολης

Ένταλμα σύλληψης για τον παιδοκτόνο της Πετρούπολης
Το σπίτι όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία Eurokinissi

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 55χρονου άνδρα, που οδήγησε στο θάνατο της 18χρονης κόρης του στην Πετρούπολη, εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές. Ο -κατά τη Δικαιοσύνη- παιδοκτόνος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και πλέον με το εξιτήριό του θα βρεθεί ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 55χρονος κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, πράξη η οποία μετατράπηκε από απόπειρα σε τετελεσμένη, μετά τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας πριν μερικές ημέρες. Έτσι, όταν οι θεράποντες ιατροί κρίνουν πως ο κατηγορούμενος θα μπορεί να απολογηθεί για την πράξη του, ο 55χρονος αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Πετρούπολης. Η 18χρονη βρέθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία, χτυπημένη με μαχαίρι, ενώ ο πατέρας της -κατά την κατηγορία- προσπάθησε να την στραγγαλίσει και αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα