Εντοπίστηκε στην Θεσσαλονίκη διεθνώς καταζητούμενη που συμμετείχε σε κύκλωμα trafficking

Φωτό αρχείου

Πρόκειται για μία 51χρονη Ρουμάνα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης-Την διετία 2010-2012, η συλληφθείσα συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην εμπορία ανθρώπων και αποκόμιζε κέρδη από τη διαμονή γυναικών σε διαμερίσματα ιδιοκτησίας της, τις οποίες η εγκληματική οργάνωση εξέδιδε

Αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη θα βρεθεί μία 51χρονη Ρουμάνα έστω και μετά από 7 χρόνια που καταζητούνταν διεθνώς, καθώς παρείχε σε κύκλωμα trafficking γυναικών στη χώρα της, διαμερίσματα ιδιοκτησίας της, ως χώρους στους οποίους φυλακίζονταν θύματα του κυκλώματος και εξωθούνταν στην πορνεία.

Στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή του Ευόσμου, εντόπισαν και συνέλαβαν την διεθνώς διωκόμενη γυναίκα.

Σε βάρος της 51χρονης εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της Ρουμανίας, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εμπορίας ανθρώπων και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Ρουμανίας, την διετία 2010-2012, η συλληφθείσα συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην εμπορία ανθρώπων και αποκόμιζε κέρδη από τη διαμονή γυναικών σε διαμερίσματα ιδιοκτησίας της, τις οποίες η εγκληματική οργάνωση εξέδιδε. Η 51χρονη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: