Επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών στην Κηφισιά

Επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών στην Κηφισιά
Επιχείρηση της αστυνομίας Eurokinissi

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. καταδίωξε όχημα στο οποίο επέβαιναν 5 Ρομά, αφού πρώτα είχε κληθεί για διάρρηξη στο σημείο-Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να πυροβολήσουν στον αέρα για να καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν

Μία επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στα Βόρεια Προάστια. Αρχικά, η Αστυνομία δέχτηκε κλήση για διάρρηξη επί της οδού Λουκή Ακρίτα στο Μαρούσι.

Όταν μία Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο, αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί ένα ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν πέντε Ρομά και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

Εκείνοι δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ενώ ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Κηφισιά.

Μάλιστα, λόγω της επικίνδυνης οδήγησης των υπόπτων και για εκφοβισμό, ένας αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, ενώ οι ύποπτοι ακινητοποίησαν το όχημά τους, στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Δεληγιάννη, στην Κηφισιά.

Εκεί αποπειράθηκαν να διαφύγουν πεζή και τους καταδίωξαν οι αστυνομικοί, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους τρεις από αυτούς, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα