Επεισοδιακή ληστεία στην Κάντζα-Έπεσαν πυροβολισμοί

Μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ
Μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ EUROKINISSI

Επτά ληστές, ακινητοποίησαν υπάλληλο ταχυφαγείου και με απειλή όπλων και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο και στη συνέχεια εισέβαλαν σε διπλανό πρατήριο καυσίμων- Μόλις είδαν αστυνομικούς τους σημάδεψαν με όπλα και εκείνοι απάντησαν με εκφοβιστικούς πυροβολισμούς

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσαν επτά ληστές που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, περίπου μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κάντζας.

Οι δράστες εισέβαλαν αρχικά σε ένα ταχυφαγείο γνωστής αλυσίδας, στο οποίο ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή όπλων και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο.

ADVERTISING

Στη συνέχεια, εισέβαλαν σε διπλανό πρατήριο καυσίμων όπου έπραξαν το ίδιο και αποπειράθηκαν να ανοίξουν και το χρηματοκιβώτιο, για το οποίο παράτησαν όμως την προσπάθειά τους, καθώς στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία και έφτασε περιπολικό στο σημείο.

Με του που είδαν τους αστυνομικούς οι δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους σημαδεύοντας και απειλώντας με τα όπλα τους, τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με εκφοβιστικά πυρά στον αέρα.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, μέχρι τον Ασπρόπυργο, ωστόσο κατάφεραν τελικά να διαφύγουν. Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο διαφυγής τους στη θέση Τζαβερδέλα του Ασπροπύργου.

SHARE:

24Media Network