Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε εξέλιξη - 14 συλλήψεις

Αστυνομικοί έξω από το Εφετείο όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του. Παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Ευαγγελισμού, ο Νίκος Μαζιώτης υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του και ζήτησε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Αστυνομικοί των ΕΚΑΜ EUROKINISSI

Έως και 14 άτομα συνελήφθησαν σήμερα, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και κατόπιν εκτέλεσης ενταλμάτων σύλληψης για χρηματοδότες του "ταμείου" τρομοκρατικής οργάνωσης

Νέο «χτύπημα» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (ΔΑΕΕΒ). Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα και μετά από αιφνιδιαστικές και ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις, συνολικά 14 άτομα (δεκατρείς Έλληνες και ένας αλλοδαπός, 11 άντρες και τρεις γυναίκες) στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης που βρίσκεται έγκλειστος στις Φυλακές, είχε ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο έβαζαν χρήματα οι συλληφθέντες. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Τρομοκρατία

ADVERTISING

SHARE: