Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε γυναίκες σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι

Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε γυναίκες σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι
Περιπολικό σε δρόμο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα όπου βρέθηκαν νεκρά και με εγκαύματα βρέθηκαν μια 77χρονη και 44χρονος ανηψιός της σε ισόγεια κατοικία, όπου είχε εκδηλωθεί μικρής έκτασης φωτιά. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν οι δύο γυναίκες το πρωί όταν ο δράστης από τις φωνές τους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να τραπεί σε φυγή

Θύματα βιασμού παραλίγο να έπεφταν δύο γυναίκες το πρωί, σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Το πρώτο περιστατικό καταγγέλθηκε από μία 30χρονη γυναίκα στις 8 το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και το δεύτερο, δύο ώρες μετά από μία 40χρονη γυναίκα στο ίδιο σημείο και από τον ίδιο άντρα.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο επίδοξος βιαστής και άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας, ακολούθησε τα θύματά του την ώρα που περπατούσαν στην υπόγεια διάβαση, τους επιτέθηκε, άρχισε να τις θωπεύει και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. Πάνω στην πάλη, τις τράβηξε από τα ρούχα για να πέσουν κάτω και εκείνες αντιστάθηκαν σθεναρά και κάλεσαν σε βοήθεια.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο δράστης τράπηκε φυγή και εγκατέλειψε την προσπάθειά του, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, γιατί αφού υπήρχε ήδη μία καταγγελία από μία γυναίκα, η Αστυνομία δεν έλαβε τα μέτρα της με αποτέλεσμα ο δράστης να ξαναχτυπήσει μόλις δύο ώρες μετά και μάλιστα στο ίδιο σημείο;

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες αν και σοκαρισμένες έδωσαν μία πρώτη περιγραφή του δράστη στις Αρχές, ενώ δεν υπήρξαν τρίτοι μάρτυρες και έτσι οι Αρχές αναζητούν τυχόν υλικό που να έχει καταγράψει τις κινήσεις του από κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων, ευρύτερα στο οικοδομικό τετράγωνο.

Οι δύο γυναίκες παρά την σοκαριστική περιπέτειά τους είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο. Την έρευνα για τα περιστατικά έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα