Επίθεση κουκουλοφόρων σε άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατεδίωκαν υπόπτους στα Εξάρχεια

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ EUROKINISSI

Αρχικά δύο μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τέσσερις αστυνομικούς αντιλήφθηκαν επί της οδού Ζαΐμη μία κλεμμένη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και τους κάλεσαν να σταματήσουν-Εκείνοι εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα λίγο πιο κάτω και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια-Η μία μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έμεινε εκεί και η άλλη τους καταδίωξε με αποτέλεσμα νεαροί να επιτεθούν στους αστυνομικούς με πέτρες και άλλα αντικείμενα και να τραυματίσουν έναν αστυνομικό

Επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα επί της οδού Ζαΐμη, στα Εξάρχεια.

Αρχικά, δύο μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τέσσερις αστυνομικούς αντιλήφθηκαν μία κλεμμένη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και τους κάλεσαν να σταματήσουν για έλεγχο. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και όταν οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν εγκατέλειψαν οι δράστες την μοτοσικλέτα επί της οδού Ζαΐμη 18 και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Η μία μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έμεινε στο σημείο με την κλεμμένη μοτοσικλέτα που εγκατέλειψαν και η άλλη τους καταδίωξε με αποτέλεσμα ομάδες κουκουλοφόρων από τα Εξάρχεια, να επιτεθούν στους αστυνομικούς με πέτρες και άλλα αντικείμενα και να τραυματίσουν έναν αστυνομικό, που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Για το περιστατικό δεν ακολούθησαν τυχόν προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: