Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα στην Καλλιθέα

Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα στην Καλλιθέα
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μία γυναίκα πλησίασε και τσακώθηκε με μία άλλη γυναίκα επί της Λ. Θησέως στην Καλλιθέα και της πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας ύστερα από καταγγελία για επίθεση σε βάρος μίας γυναίκας με καυστικό υγρό, πιθανόν βιτριόλι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ότι νωρίτερα επί της Λ. Θησέως στην Καλλιθέα μία γυναίκα πλησίασε μία άλλη, τσακώθηκαν και της πέταξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Metropolitan» και όταν μετέβησαν οι αστυνομικοί εκεί διαπίστωσαν ότι όντως μία γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα έχοντας υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο από κάποιο οξύ.

Οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας διερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να βρουν μάρτυρες και υλικά κλειστών κυκλωμάτων για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, αν πρόκειται για προσωπικές διαφορές και βεβαίως όλες οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό της γυναίκας που προκάλεσε τις βαριές σωματικές βλάβες στο θύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα