Επίθεση με πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο 63χρονου στο Λαγονήσι

Επίθεση με πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο 63χρονου στο Λαγονήσι
ΕΛΑΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME NEWS

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές το θύμα, άγνωστος σε αυτόν δράστης πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου του ενώ βρισκόταν εν κινήσει.. Το θύμα ήταν σεσημασμένος και στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως αρχηγικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες αστυνομικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη σε περιστατικό με πυροβολισμούς λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο Λαγονήσι.

Κατά δήλωση του 63χρονου Έλληνα με καταγωγή από το Καζακστάν, στην Αστυνομία, που έπεσε θύμα της επίθεσης, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του επί της οδού Πινδάρου, στο Λαγονήσι, ξαφνικά, όπως είπε, άκουσε κάτι κρότους, χωρίς ωστόσο όπως ισχυρίστηκε να αντιληφθεί τι συνέβη.

Όταν έφτασε στο σπίτι του και βγήκε έξω, διαπίστωσε ότι στο πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου του μάρκας PORSCHE CAYENNE, υπήρχαν τρεις τρύπες από σφαίρες στον προφυλακτήρα, στο πορτ μπαγκάζ και στο πίσω παρμπρίζ και είχε σκάσει το λάστιχό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν πέντε κάλυκες των 9 mm που έχουν στείλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Η Ασφάλεια ερευνά το περιστατικό που θεωρεί βέβαιο ότι πρόκειται για στοχευμένη και μαφιόζικη ενέργεια. Σημειώνεται ότι ο 63χρονος, είχε κατηγορηθεί και συλληφθεί το 2011, ως αρχηγικό μέλος διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα