Επίθεση με βαριοπούλες σε λεωφορείο, στο Γαλάτσι

Στιγμιότυπο από λεωφορέιο του ΟΑΣΑ σε δρομολόγιο. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, έδωσα συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το έργο ΣΔΙΤ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από λεωφορέιο του ΟΑΣΑ σε δρομολόγιο. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, έδωσα συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το έργο ΣΔΙΤ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Νεαροί προξένησαν φθορές σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός αν και υπήρχαν αρκετοί επιβάτες

Τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν νωρίς το πρωί με βαριοπούλες, σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στο Γαλάτσι.

Ειδικότερα, οι δράστες κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια τους, ακινητοποίησαν το λεωφορείο, που είχε επιβάτες, στη συμβολή της λεωφόρου Γαλατσίου με τη Δροσοπούλου και άρχισαν να χτυπούν την μπροστινή πόρτα, με αποτέλεσμα να τη σπάσουν. Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού ή κάποιου επιβάτη.

ADVERTISING

Αμέσως μετά, οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network