Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα "έπιασε" την κατηγορούμενη χωρίς μεταμφίεση

Η 35χρονη δράστις της επίθεσης με βιτριόλι χωρίς αμφίεση
Η 35χρονη δράστις της επίθεσης με βιτριόλι χωρίς αμφίεση GLOMEX

H 35χρονη φαίνεται στο βίντεο να κινείται στο δρόμο, στη λεωφόρο Συγγρού. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά.

Δεκάδες βίντεο μελέτησε η Ασφάλεια μέχρι να φτάσει στον εντοπισμό της γυναίκας που κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ένα από αυτά εξασφάλισε το Star, όπου φαίνονται οι κινήσεις της 35χρονης μια μέρα πριν την επίθεση, από τη λεωφόρο Συγγρού.

Στις 19 Μαΐου και ώρα 9 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα συλλαμβάνεται από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου. Στην αρχή κινείται στον δρόμο, όμως στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη.

Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η γυναίκα εμφανίζεται στη λεωφόρου Συγγρού στις 9:08 και φεύγει από το σημείο στις 9:18. Η γυναίκα εκείνη την ημέρα εμφανίζεται σχεδόν με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Καθυστέρηση λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός όπως όλα δείχνουν καθυστέρησε τα σχέδια της 35χρονης, καθώς η καραντίνα του Μαρτίου φαίνεται πως χάλασε τα σχέδιά της.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η γυναίκα έκανε πρόβες και είχε γίνει σκιά της Ιωάννας από τον Ιανουάριο. Έψαχνε την κατάλληλη στιγμή αλλά και το κατάλληλο σημείο για να χτυπήσει.

Η καραντίνα φαίνεται πως έσωσε προς στιγμήν την Ιωάννα και μόλις έληξε, η κατηγορούμενη έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επίθεση με βιτριόλι
SHARE:

24Media Network