Επίθεση με βιτριόλι: Στις απαντήσεις των στιγμάτων της κινητής ποντάρουν οι Αρχές

Επίθεση με βιτριόλι:  Στις απαντήσεις των στιγμάτων της κινητής ποντάρουν οι Αρχές

Στην Ασφάλεια έχουν σχηματίσει μία εικόνα με ένα ευρύ κύκλο ατόμων που θα μπορούσαν εν δυνάμει να έχουν κίνητρο, ωστόσο η ταυτότητα της δράστιδος ενδεχομένως να προκύψει από την παρουσία στον χώρο μέσω των στιγμάτων της κινητής τηλεφωνίας

Σφίγγει ο κλοιός για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της γυναίκας που ευθύνεται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, όσο περνούν τα 24ωρα.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα, ωστόσο επειδή πρόκειται για μακρινές λήψεις, αναμένουν εντός του Σαββατοκύριακου να καθαρίσουν και να ζουμαριστούν τα στοπ-καρέ από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η κατάθεση που έχει δώσει η 34χρονη αλλά και τα λίγα λόγια που έχει μοιραστεί με τους αστυνομικούς τις προηγούμενες ημέρες δεν έχουν βοηθήσει πολύ, πιστεύουν όμως ότι μέχρι την Δευτέρα που θα την επισκεφτούν ξανά στο Θριάσιο, ότι θα έχει ηρεμήσει όσο χρειάζεται για να συγκεντρώσει την σκέψη της και να θελήσει ίσως να μοιραστεί κάποια πράγματα μαζί τους.

Όλο αυτό το διάστημα, οι αστυνομικοί δεν έχουν κάτσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά έχουν πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα και στους τρεις αυτούς «πυλώνες» της ζωής της που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Από αυτούς, ξεχωρίζουν προφανώς τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις που τους εγείρουν το ενδιαφέρον και το Σάββατο ή το αργότερο την Δευτέρα αναμένουν κάποιες απαντήσεις σε τεχνικό επίπεδο που ενδεχομένως θα τους οδηγήσουν σε ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση υπόπτων.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ζητηθεί και αναμένονται οι απαντήσεις για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας στην Καλλιθέα, στο συγκεκριμένο σημείο και στις επίμαχες ώρες, λίγο πριν και λίγο μετά και αν κάποιο πρόσωπο που υπάρχει αυτή την στιγμή σαν υποψήφια ως ύποπτη, βρισκόταν στο σημείο, προφανώς και θα αναζητηθεί και σε κάθε περίπτωση θα γίνει μια επιλογή υπόπτων με συνδυαστικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα η μαυροφορεμένη λεπτή γυναίκα, μετρίου αναστήματος, που πραγματοποίησε την επίθεση, πέρα από την μάσκα και το σκουφί, να προσπάθησε αρκετά να αλλοιώσει χαρακτηριστικά της που θα την πρόδιδαν.

Όλα αυτά φανερώνουν ότι ναι μεν έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους οι Αρχές, όμως πλέον έχουν μία πολύ σαφέστερη εικόνα για την ζωή του θύματος, για γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα κυρίως στην προσωπική της ζωή, που τους καθιστά αρκετά αισιόδοξους για την πορεία των ερευνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version