Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη
Ρεπορτάζ του Star για την επίθεση με βιτριόλι Youtube

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη "μαυροφορεμένη" γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη. Τι στοιχεία έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές.

Ένα βήμα πιο κοντά στην ταυτοποίηση της “μαυροφορεμένης” γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, φαίνεται πως είναι οι αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο της δράστιδος, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Αυτή τη στιγμή, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ-καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας.

Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα