Επίθεση οπαδών με πιστόλι φωτοβολίδας σε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

Μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη του Ρώσου προε΄δρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Για την επίσκεψή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη του Ρώσου προε΄δρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Για την επίσκεψή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με πιστόλι φωτοβολίδας έπεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε Ι.Χ. στην Αττική Οδό

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έπεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε Ι.Χ. μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στα διόδια Κορωπίου επί της Αττικής Οδού.

Οι οπαδοί που φορούσαν εμφανίσεις του Ολυμπιακού, είχαν μόλις επιστρέψει αεροπορικώς από αγώνα πόλο του Ολυμπιακού στην Ουγγαρία, όταν ξαφνικά, ομάδα οπαδών που φέρονται να ανήκαν στην ΑΕΚ και επέβαιναν σε μοτοσικλέτες σταμάτησαν μπροστά τους και έριξαν εναντίον τους με πιστόλι φωτοβολίδας.

Ευτυχώς, οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο πριν αυτό γίνει παρανάλωμα και καεί ολοσχερώς. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές και πέντε συλλήψεις.

SHARE:

24Media Network