Επίθεση οπαδών σε διερχόμενο έξω από σύνδεσμο στο Περιστέρι

Επίθεση οπαδών σε διερχόμενο έξω από σύνδεσμο στο Περιστέρι
kozanilife.gr

Ομάδα οπαδών που επέβαιναν σε 20 μοτοποδήλατα σταμάτησαν έξω από σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και επιτέθηκαν σε έναν 45χρονο που επιβιβαζόταν στο μηχανάκι του. Τον χτύπησαν, έκαψαν την μοτοσυκλέτα και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Επίθεση από 20 οπαδούς που επέβαιναν σε μηχανάκια δέχτηκε ένας 45χρονος που εκείνη την ώρα επιβιβαζόταν στο δικό του μηχανάκι έξω από σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, στο Περιστέρι.

Ο σύνδεσμος εκείνη την ώρα ήταν κλειστός και από την έως τώρα πληροφόρηση, ο άτυχος άντρας που δέχτηκε την επίθεση, δεν είχε σχέση με τον σύνδεσμο. Οι δράστες τον χτύπησαν, τον τραυμάτισαν και έκαψαν το μηχανάκι του, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων. Κατά της έρευνας προσήχθησαν 14 άτομα, για τα οποία δεν προέκυψε τίποτα στη συνέχει και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα