Έρευνα για ανήλικη πορνεία στους καταυλισμούς

Στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό,όπου διαμένουν περίπου 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην πλειονότητά τους Αφγανοί,Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό,όπου διαμένουν περίπου 6.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην πλειονότητά τους Αφγανοί,Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών η αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με αφορμή δημοσιεύματα και καταγγελίες για ανήλικη πορνεία κοντά στους προσφυγικούς καταυλισμούς

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών η αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με αφορμή δημοσιεύματα και καταγγελίες για ανήλικη πορνεία κοντά στους προσφυγικούς καταυλισμούς.

Στο στόχαστρο των δημοσιευμάτων και του Δημάρχου Αλίμου Αττικής Ανδρέα Κονδύλη, μπήκαν οι καταυλισμοί του Ελληνικού και της Ειδομένης. Από τη μία, στα ρεπορτάζ αναφέρεται πως της νυκτερινές ώρες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ορισμένοι φιλοξενούμενοι, εκδίδουν ανήλικα παιδιά. Από τη άλλη ο δήμαρχος Αλίμου αναφέρθηκε σε "καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους".

Τα δημοσιεύματα διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας και Κιλκίς, προκειμένου να ερευνήσουν τα όσα καταγγέλλονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό, Πρόσφυγες
SHARE:

24Media Network