Έρευνες στην Καβάλα για την υπόθεση της ληστείας και δήθεν απαγωγής της κόρης επιχειρηματία

Έρευνες στην Καβάλα για την υπόθεση της ληστείας και δήθεν απαγωγής της κόρης επιχειρηματία
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Πρόκειται για την ληστεία με λεία 4 εκατ. ευρώ σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας security με πρόσχημα την δήθεν απαγωγής της κόρης του θύματος από τους δράστες-Συλλήψεις και ανασκαφές για τα χρήματα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην Καβάλα με ανασκαφή στον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων για τον εντοπισμό μετρητών, που φαίνεται να προέρχονται από την λεία ληστείας που είχε γίνει στα τέλη Ιανουαρίου του 2019 σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας security.

Μάλιστα τότε, οι δράστες που φορούσαν μάσκες πολιτικών είχαν ακινητοποιήσει το θύμα έξω από το σπίτι του και τον εκβίασαν με το πρόσχημα ότι δήθεν του είχαν απαγάγει την κόρη του, απαιτώντας χρήματα.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει τότε στις Αρχές ο ίδιος, τον είχαν οδηγήσει στην επιχείρησή του, όπου και εκεί τον εξανάγκασαν να τους δώσει 4 εκατ. ευρώ που φύλασσε σε χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφού άφησαν εκεί δεμένο τον επιχειρηματία.

Στη συνέχεια το θύμα διαπίστωσε ότι η κόρη του δεν είχε πέσει θύμα απαγωγής. Από την σημερινή έφοδο της Αστυνομίας έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί σάκος με μεγάλο χρηματικό ποσό για το οποίο η καταμέτρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ενδεχομένως με το πέρας των ερευνών να ακολουθήσουν για την υπόθεση και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα