Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του αδελφοκτόνου

Περιπολικό έχει κλείσει το δρόμο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, την Τετάρτη 25 Νομεβρίου 2015. Τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκκενώθηκαν  μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών, που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας. Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ερευνήσουν τον χώρο.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιπολικό έχει κλείσει το δρόμο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, την Τετάρτη 25 Νομεβρίου 2015. Τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκκενώθηκαν μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών, που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας. Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ερευνήσουν τον χώρο. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Για τα μάτια μίας γυναίκας αδερφός σκότωσε αδερφό. Το θύμα πριν ξεψυχήσει είπε στον τραγικό πατέρα πως δεν την γνώριζε την γυναίκα για την οποία τον κατηγορούσε ο αδερφός του

Για τα μάτια μίας γυναίκας σκότωσε ένας 35χρονος τον 38χρονο αδερφό του χθες τη νύχτα μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Στέφανου Σαράφη 61 στην Αγία Βαρβάρα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του τραγικού τους πατέρα.

Ο μικρότερος γιος γύρισε οργισμένος στο σπίτι και αμέσως ξέσπασε έντονος τσακωμός με τον μεγαλύτερο αδερφό του για μία γυναίκα που πίστευε ότι διεκδικούσαν και οι δύο. Κουβέντα στην κουβέντα τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν άγρια, ο μικρότερος γιος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά με μανία στην κοιλιακή χώρα τον αδερφό του, με αποτέλεσμα να τον σωριάσει αιμόφυρτο στο πάτωμα!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του τραγικού πατέρα που μάταια προσπάθησε να χωρίσει τους γιους του. Ο μικρότερος γιος του έμεινε ακίνητος και σοκαρισμένος να κοιτάει τον αδερφό του, μην πιστεύοντας ίσως τι είχε κάνει, με αποτέλεσμα να βρει ευκαιρία ο πατέρας και να τον κλειδώσει σε ένα δωμάτιο μέχρι να έρθει η Αστυνομία και εκείνος πήρε στην αγκαλιά τον άλλο του γιο και τον πήγε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

ADVERTISING

Λίγο πριν ξεψυχήσει όμως στην αγκαλιά του τραγικού πατέρα φέρεται να του είπε πως δεν γνώριζε για ποια γυναίκα του μιλούσε ο αδερφός του και πως δεν την ήξερε καν.

Ο 35χρονος αδελφοκτόνος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που διενεργεί την προανάκριση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός δράστης έως τώρα είναι εμφανώς σοκαρισμένος και είναι ελάχιστες οι κουβέντες που έχουν βγει από το στόμα του προς τους αστυνομικούς για το περιστατικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αδερφός σκότωσε τον αδερφό του στην Αγία Βαρβάρα

SHARE:

24Media Network