Εξαφάνιση Γραικού: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον γκρεμό

Εξαφάνιση Γραικού: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον γκρεμό

Τι έδειξαν οι έρευνες για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, οι οποίες συνεχίζονται με σόναρ σε Αξιό και Λουδία

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 59χρονο αγνοούμενο κτηνοτρόφο Δημήτρη Γραικό, από τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, που χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου από την περιοχή της Χαλάστρας.

Μετά από σχετική πληροφορία που έλαβε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. που συμμετείχαν στις έρευνες, έφτασαν στο σημείο που υπέδειξε ο μάρτυρας, σε λιμνοδεξαμενή ανάμεσα στο Πεντάλοφο και το Ωραιόκαστρο.

Στο σημείο εντοπίστηκε ένας θόλος με φτερό αυτοκίνητου, σε δύσβατο χώρο μέσα σε καλαμιές και   σε απόσταση τουλάχιστον 15 μέτρων από το χωματόδρομο, χρώματος ασημί όμως και όχι γκρι, αλλά πουθενά πινακίδα η κινητήρας για μπορούσαν δουν τον αριθμό πλαισίου τουλάχιστον, παρά μόνο αυτό το κομμάτι.

 

Οι Αρχές εκτίμησαν πως δεν έχει καμία σχέση το εύρημα με το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο χάθηκε ο Δημήτρης Γραικός και έτσι αποφασίστηκε να μην ανασυρθεί.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη σύμφωνα με το anikolouli.gr, θα προχωρήσει κανονικά ο σχεδιασμός της μεγάλης έρευνας που αποφάσισαν τα αδέλφια του επιχειρηματία με τον δικηγόρο τους στους ποταμούς Αξιό και Λουδία. Σε λίγες μέρες οι εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. θα ξεκινήσουν τη σάρωση των ποταμών με σόναρ, αλλά και με ανιχνευτή μετάλλων.

Φωτό: anikolouli.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα