Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που 'χτυπούσε' στο Παλαιό Φάληρο

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που 'χτυπούσε' στο Παλαιό  Φάληρο

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Οι δράστες έφευγαν με τα αυτοκίνητα των θυμάτων

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στην περιοχή του Π. Φαλήρου όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο χώρο αποσκευών βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι επιβάτες του οχήματος προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Π. Φαλήρου και όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 18, 20, 20 και 22 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει, από τριμήνου και πλέον, εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη διαρρήξεων –κλοπών από οικίες.

Συγκεκριμένα, εντόπιζαν οικίες στο Π. Φάληρο και παραβιάζοντας τις θύρες εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα καθώς και τα κλειδιά αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια αφαιρούσαν και διέφευγαν.

Από την περαιτέρω έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

SHARE:

24Media Network