Καμίνια: Διαφορές μεταξύ συμμοριών Πακιστανών οδήγησαν στο μακελειό μέσα σε σπίτι

Καμίνια: Διαφορές μεταξύ συμμοριών Πακιστανών οδήγησαν στο μακελειό μέσα σε σπίτι
Άμεση Δράση Eurokinissi

Το κίνητρο της επίθεσης είναι διαφορές μεταξύ αντιπάλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 29χρονου Πακιστανού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 25χρονου ομοεθνούς του, που διαπράχθηκαν χθες στα Καμίνια.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή των Καμινίων, ομάδα ατόμων αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε σε διαμέρισμα και με χρήση μαχαιριών και ξύλινων ροπάλων, επιτέθηκε στα θύματα.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του 25χρονου. Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους δράστες της επίθεσης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν δύο από τους δράστες, έναν 17χρονο και έναν 24χρονο, επίσης Πακιστανούς και τους συνέλαβαν. Το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να είναι διαφορές μεταξύ αντιπάλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα