Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ (φωτό αρχείου) EUROKINISSI

Δράστης είναι ένας 47χρονος ομοεθνής της από το φιλικό της περιβάλλον, οποίος επίσης σύχναζε σε χαρτοπαικτικές λέσχες

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας της 38χρονης Κινέζας Qiu Yun Lin, η σορός της οποίας είχε βρεθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2020 μέσα σε βαλίτσα, σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 47χρονος, ομοεθνής του θύματος, από το φιλικό της περιβάλλον, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τα στοιχεία της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και τις συνομιλίες που είχε με το θύμα αλλά και από το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, αποτυπώματα κλπ., ενώ και ο ίδιος σύχναζε σε χαρτοπαικτικές λέσχες στο κέντρο της Αθήνας όπως και το θύμα.

Αν και ο δράστης αρνείται να μιλήσει, τα κίνητρα αποδίδονται μάλλον σε οικονομική διαφορά που είχαν μεταξύ τους. Το θύμα συνήθιζε να δανείζει έντοκα ομοεθνείς της που επίσης χαρτόπαιζαν και έτσι είχε δανείσει με τόκο 10.000 ευρώ και τον δράστη, χρήματα τα οποία το θύμα ζητούσε πίσω και ενδεχομένως αυτή η οικονομική διαφορά όπλισε το χέρι του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα