Εξόρμηση της Άμεσης Δράσης για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Εξόρμηση της Άμεσης Δράσης για την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας
Αστυνομία Eurokinissi

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, (περιπολικά, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ»), πραγματοποίησαν, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικούς ελέγχους στην περιοχή του κέντρου

Στο πλαίσιο σταθερού προγράμματος δράσεων, της ΓΑΔΑ για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, (περιπολικά, Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ»), πραγματοποίησαν, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικούς ελέγχους στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής , κατά τη διάρκεια των οποίων ελέγχθηκαν 2.446 άτομα και 1.457 οχήματα και προσήχθησαν 398 άτομα.

Συνελήφθησαν (και σχηματίσθηκαν δικογραφίες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες) 71 άτομα εκ των οποίων 13 για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, 11 για διαρρήξεις-κλοπές, 9 για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 7 για ληστεία, 4 για παράβαση του Νόμου περί όπλων, 3 για καταδικαστικές αποφάσεις και διωκτικά έγγραφα και 24 για διάφορα αδικήματα.

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, shisa, ναρκωτικά δισκία, λαθραία καπνικά προϊόντα και μαχαίρια. Βεβαιώθηκαν 74 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βρέθηκαν 7 κλεμμένα οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα