Ευρεία επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Όπλο βρέθηκε στα Εξάρχεια. Έρευνες σε σπίτια συγγενών του Ξηρού

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Όπλο βρέθηκε στα Εξάρχεια. Έρευνες σε σπίτια συγγενών του Ξηρού

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, σε Αττική και Θεσσαλονίκη, μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στην ασφάλεια για ύπαρξη πυρομαχικών και όπλων. Έρευνες και σε σπίτια μελών της οικογένειας Ξηρού

Άντρες της ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αντιτρομοκρατικής χτενίζουν περιοχές των Αθηνών αλλά και της νύφης του Θερμαϊκού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη όπλων και πυρομαχικών σε σπίτια. 

Μέχρι αυτή τη στιγμή, απόγευμα της Τρίτης, έχει βρεθεί σε σπίτι στα Εξάρχεια ένα πιστόλι με γεμιστήρα αλλά και φυσίγγια.

Το όπλο ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολίτη ο οποίος δραστηριοποιείται στον αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο και μάλιστα έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Ο κάτοχος του όπλου συνελήφθη, ενώ όπως γίνεται γνωστό στην επιχείρηση συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η αστυνομία ψάχνει και τις οικίες μελών της οικογένειας Ξηρού.

Επιπλέον σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και κοκαίνης, μία σιδερογροθιά, δύο σπρέι πιπεριού και αεροβόλο πιστόλι και επίσης συνελήφθη ο κάτοχος τους.

SHARE:

24Media Network