Φονικό στην Κάτω Αχαΐα. Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου. Του είχα πει: Μην τον ξαναφέρεις σπίτι

Φονικό στην Κάτω Αχαΐα. Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου. Του είχα πει: Μην τον ξαναφέρεις σπίτι

Τι λέει η μητέρα του 17χρονου θύματος. Θύτης και θύμα διατηρούσαν επαφές, ενώ η μητέρα είχε προειδοποιήσει το θύμα ότι δεν ήθελα να ξαναδεί τον θύτη σπίτι. Τι συνέβη με την κόρη - μήλον της έριδος

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο από την περασμένη Κυριακή την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κάτω Αχαΐα.

Η μητέρα του 17χρονου που έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησε 15χρονος συγχωριανός του, επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θύμα και θύτης ήταν φίλοι από το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα είχε φιλοξενήσει τον 15χρονο αρκετές φορές στο σπίτι της.

"Δεν έχω κουράγιο"

"Ήταν το καλύτερο παιδί! Τι να πω; Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω. Αυτό παιδί τσακώθηκε με τον γιο μου γιατί πείραζε συνέχεια την κόρη μου. Κι επειδή τον ρώτησε "τι έγινε με την αδερφή μου", άρχισαν να βρίζονται. Αυτό το παιδί έφυγε και μετά από λίγη ώρα ήρθε με την καραμπίνα και τον πυροβόλησε".

"Είπα στον γιο μου: Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι!"

"Ερχόντουσαν σπίτι μου, τρώγανε, έκαναν γυμναστική. Τρεις τέσσερις φορές έχει έρθει σπίτι μου. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και έγιναν φίλοι. Έτσι όπως τον έβλεπα που έμπαινε σπίτι μου, σαν χαρακτήρας δεν μου άρεσε από την αρχή. Το έλεγα στο γιο μου. Κοίταζε έτσι πολύ..Είπα στον γιο μου "Δεν θέλω να τον ξαναφέρεις στο σπίτι". Δεν το ξαναέφερε αλλά έκαναν παρέα έξω".

"Θα σε κανονίσω"

"Όταν έφυγε του είπε "θα σε κανονίσω". Μαλώσαν, ήρθε ένα παιδί τους χώρισε, τον απείλησε και έφυγε. Μετά από μία ώρα ήρθε με την καραμπίνα. Δεν πρόλαβε το παιδί μου. Ήταν καλό παιδί. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο".

"Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου"

"Η κόρη μου μού είπε ότι την είχε ενοχλήσει 2-3 φορές. Είχε το νούμερό της και της έστελνε μηνύματα και στο δρόμο που την έβλεπε της μίλαγε. Ήθελε να κάνει σχέση με την κόρη μου κι αυτή δεν ήθελε".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φονικό στη Κάτω Αχαΐα: Τα τελευταία λόγια του 17χρονου

Φονικό στην Πάτρα: Το 17χρονο θύμα παρενοχλούσε την αδερφή του 15χρονου δράστη

SHARE:

24Media Network