Φονικό στην Πάτρα: Το 17χρονο θύμα παρενοχλούσε την αδερφή του 15χρονου δράστη

Φονικό στην Πάτρα: Το 17χρονο θύμα παρενοχλούσε την αδερφή του 15χρονου δράστη
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο 15χρονος αρχικά προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικός ότι έπεφτε θύμα bullying, όμως, όπως προέκυψε από τις καταθέσεις για εκείνον το όριο ξεπεράστηκε όταν το θύμα άρχισε να ποθεί ερωτικά την 16χρονη αδερφή του και να την παρενοχλεί. Διαβάστε το ρεπορτάζ του NEWS 247

Άφωνη έχει μείνει η κοινωνία των Πατρών από το απίστευτο αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δύο ανήλικων αγοριών έξω από σχολείο το απόγευμα της Κυριακής στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247, o 15χρονος αρχικά προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικός ότι έπεφτε θύμα bullying από το θύμα και την παρέα του, όμως όπως προέκυψε και αργότερα ομολόγησε και ο ίδιος, μπορεί να δεχόταν συχνές ενοχλήσεις και πειράγματα από τον 17χρονο, ωστόσο για εκείνον το όριο ξεπεράστηκε όταν το θύμα άρχισε να ποθεί ερωτικά την 16χρονη αδερφή του δράστη και να την παρενοχλεί.

Έτσι λοιπόν, ο 15χρονος μετέβη το απόγευμα έξω από το σχολείο που βρισκόταν ο 17χρονος με την παρέα του και άρχισαν βρίζονται μέχρι που ήρθαν στα χέρια. Ο 17χρονος χαστούκισε τον 15χρονο και στο τέλος του έσκισε την μπλούζα…

Στη συνέχεια και χωρίς να πει τίποτα ο 15χρονος, πήγε στο σπίτι του θείου του όπου ήταν αποθηκευμένη η κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του που λείπει στην Ολλανδία όπου και εργάζεται και χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν αφού έλειπε και ο θείος του, αφαίρεσε την καραμπίνα, η άδεια κατοχής του οποίου έχει λήξει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θείου του και γύρισε πίσω στο σχολείο με ανθρωποκτόνο διάθεση. Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στο σπίτι που είναι δίπλα από το σπίτι του θείου, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι…

Πλέον, ο μικρός είχε πάρει μια απόφαση, που θα οδηγούσε στην αφαίρεση της ζωής από ένα άλλο παιδί και θα κατέστρεφε τη δική του. Ο 15χρονος έφτασε έξω από το σχολείο και χωρίς να πει τίποτα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο με την καραμπίνα στα χέρια και πυροβόλησε μία φορά εναντίον του 17χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά και από κοντινή απόσταση στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, ενώ αμέσως μετά την πράξη του, παρέμεινε στο σημείο.

Σύντομα, στο σημείο έφτασαν περιπολικά και αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ανήλικου δράστη, ενώ τρεις ώρες μετά και λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία έλαβε μέτρα και ενίσχυσε τις δυνάμεις της στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας όπου κρατείται ο 15χρονος, με τον φόβο πρόκλησης τυχόν περιστατικών αντεκδίκησης από συγγενείς του θύματος.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Επιπλέον, συνελήφθη και η 42χρονη μητέρα του δράστη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Αναζητούνται ο 42χρονος πατέρας του και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κάλυκα φυσιγγίου, ενώ κατασχέθηκε και το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 15χρονος, το οποίο και κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα