Φονικό στην Πέλλα: O έρωτας “θόλωσε” το μυαλό του δράστη

Φονικό στην Πέλλα: O έρωτας “θόλωσε” το μυαλό του δράστη

Όταν ο 38χρονος έμαθε ότι η 20χρονη κοπέλα, την οποία "πολιορκούσε", σκόπευε να φύγει στην Κρήτη για να συνεχίσει στις σπουδές της, "θόλωσε" και μετέβη οπλισμένος στο σπίτι της με τραγικές συνέπειες.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό που συγκλόνισε το βράδυ της Τρίτης την Κρύα Βρύση Πέλλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, o 38χρονος δράστης εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει την 20χρονη κόρη της, με την οποία ήταν ερωτευμένος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Κρύας Βρύσης, ο δράστης “πολιορκούσε” το τελευταίο διάστημα επίμονα την κοπέλα, η οποία ωστόσο του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε κάτι περισσότερο μαζί του.

Εκείνος, ωστόσο δεν απογοητευόταν αλλά συνέχισε να πιέζει. Όταν μάλιστα έμαθε ότι η 20χρονη σκόπευε να φύγει στην Κρήτη για να συνεχίσει στις σπουδές της, “θόλωσε” και μετέβη οπλισμένος στο σπίτι της με τραγικές συνέπειες. Την ώρα της εισβολής στο σπίτι βρίσκονταν η 20χρονη, η 22χρονη αδελφή της καθώς και ο παππούς και η γιαγιά.

Η 69χρονη γιαγιά των κοριτσιών στην προσπάθειά της να προστατέψει την εγγονή της δέχθηκε σκάγια στο στήθος από την κυνηγετική καραμπίνα που έφερε ο 38χρονος και λίγο αργότερα κατέληξε. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος τραυματίστηκε η 22χρονη εγγονή, η οποία νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική Γιαννιτσών, καθώς και ο παππούς.

Δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο δράστης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιχείρησε να αυτοκτονήσει και αυτοπυροβολήθηκε, ενώ άλλες πηγές μιλούν για τραυματισμό του από συγγενείς της κοπέλας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα