Έκανε φόνο με την μέθοδο του ριφιφί!

Έκανε φόνο με την μέθοδο του ριφιφί!

Ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο ήταν χωρισμένη από το 1987 είχε εξαιρετικά συχνές προστριβές μαζί της και έμενε στο ακριβώς διπλανό σπίτι, όπου τους χώριζε μία μεσοτοιχία

Άφαντος παραμένει ο πρώην σύζυγος της άγρια δολοφονημένης 67χρονης γυναίκας στα Καμίνια, η οποία βρέθηκε νεκρή από την αδερφή της στο πλυσταριό της τριώροφης οικογενειακής πολυκατοικίας που έμενε επί της οδού Θεσσαλονίκης 21, το βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου.

Ο πρώην σύζυγός της με τον οποίο ήταν χωρισμένη από το 1987 είχε εξαιρετικά συχνές προστριβές μαζί της και έμενε στο ακριβώς διπλανό σπίτι, όπου τους χώριζε μία μονοκατοικία. Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν τότε ίχνη παραβίασης, εντόπισαν όμως μία τρύπα στην μεσοτοιχία της αποθήκης, που γειτνίαζε με το σπίτι του πρώην συζύγου της και μοιραία οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση θεωρούν ως πιθανό το σενάριο, εκείνος με την μέθοδο του ριφιφί να εισήλθε στην αποθήκη της διπλανής πολυκατοικίας και από το υπόγειο να ανέβηκε στον τρίτο όροφο, να παρακολούθησε την άτυχη γυναίκα και όταν εκείνη μπήκε στην τουαλέτα να της επιτέθηκε και να την μαχαίρωσε στον λαιμό και τον θώρακα. Η γυναίκα φαίνεται πως είχε συρθεί έξω και το εσώρουχό της ήταν κατεβασμένο.

Καθώς αποδείχτηκε ότι δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, εικάζεται ότι ο φόνος έγινε τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα. Το σπίτι δεν εμφάνιζε εικόνα έρευνας και άρα το κίνητρο της ληστείας δεν προκύπτει από πουθενά, ενώ ο πρώην σύζυγος είναι το μόνο συγγενικό πρόσωπο του θύματος που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Μάλιστα, καθώς παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του, εικάζεται από τους αστυνομικούς ακόμα και το ενδεχόμενο να έχει προχωρήσει σε αυτοχειρία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην τουαλέτα δέχτηκε κατά πάσα πιθανότητα την δολοφονική επίθεση η 67χρονη στα Καμίνια

SHARE:

24Media Network