Φόνος στα Καλύβια: Τρεις σφαίρες στο κεφάλι δέχτηκε ο υπάλληλος του Κέντρου Υγείας

Φόνος στα Καλύβια: Τρεις σφαίρες στο κεφάλι δέχτηκε ο υπάλληλος του Κέντρου Υγείας
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν στο κεφάλι και σκότωσαν με τρεις σφαίρες τον 60χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του

Καρτέρι θανάτου με πιθανό κίνητρο τις προσωπικές διαφορές είχε στήσει άγνωστος δράστης στον άτυχο 60χρονο διοικητικό υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Το θύμα όπως συνήθιζε κάθε πρωί, έφτασε στην εργασία του και πήγε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Κέντρου Υγείας.

Η ώρα περνούσε και καθώς οι συνάδελφοί του τον αναζητούσαν και είχαν ενημερωθεί από τους οικείους του ότι είχε ξεκινήσει κανονικά για τη δουλειά του το πρωί, πήγαν στο γκαράζ όπου και τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο του. Μάλιστα αρχικά νόμιζαν ότι κάτι έπαθε με την καρδιά του, μέχρι που είδαν τα αίματα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος είδαν ότι το θύμα έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο και κάλεσαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβε την προανάκριση και ιατροδικαστή. Κατά την αυτοψία στο θύμα διαπιστώθηκε πως έφερε τρία τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και εξωτερικά του αυτοκινήτου, στο πάρκινγκ, εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες από το ίδιο όπλο.

Στο Κέντρο Υγείας δεν υπάρχουν κάμερες, ωστόσο η Αστυνομία αναζητά βιντεοληπτικά υλικά από άλλους χώρους στην ευρύτερη περιοχή, μήπως μπορέσει να εντοπίσει τουλάχιστον ύποπτο ή ύποπτα άτομα που προσέγγισαν το σημείο και αποχώρησαν από αυτό.

Η περίπτωση της ληστείας έχει αποκλειστεί αφού στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν απείραχτα τα χρήματά του και το κινητό του τηλέφωνο και έτσι μοιραία και λόγω του ότι παραπέμπει σε εκτέλεση η συγκεκριμένη δολοφονία, η έρευνα για το κίνητρο και τον ύποπτο ή τους υπόπτους κινείται μοιραία προς τις προσωπικές διαφορές.

Απορίας άξιο είναι που κανείς από τους συναδέλφους του θύματος δεν άκουσε ούτε ένα όχι τρεις απανωτούς πυροβολισμούς και μοιραία είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης ακόμα και σιγαστήρα, κάτι που βεβαίως δεν μπορεί να αποδειχθεί αν δεν βρεθεί δράστης και όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα