Δολοφονία στην Κρήτη: Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ έξω από το μαγαζί του

Φωτογραφία από zarpanews

Ένας 60χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ 46χρονο στο Βαμβακόπουλο των Χανίων έξω από το μαγαζί του θύματος. Κατά πληροφορίες είχαν κτηματικές διαφορές.

Οι διαφορές όπλισαν το χέρι ενός 60χρονου άνδρα στα Χανιά της Κρήτης που δεν δίστασε να εκτελέσει τον 46χρονο πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης, μπήκε στο αγροτικό του αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το μίνι μάρκετ του 46χρονου στο Βαμβακόπουλο, όπλισε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε δυο φορές...

ADVERTISING

Τα χτυπήματα που δέχτηκε αποδείχτηκαν μοιραία για τον 46χρονο που υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο Χανίων όπου μεταφέρθηκε. Κατά πληροφορίες στη συνέχεια ο δράστης τηλεφώνησε στις αρχές, ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι θέλει να παραδοθεί. Συνελήφθη από την αστυνομία ενώ ισχυρίστηκε ότι με το θύμα είχαν κτηματικές διαφορές.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο καθώς κατά πληροφορίες δράστης και θύματα είχαν αντιπαράθεση πάνω σε ζητήματα της τοπικής κοινότητας, σχετικά με κάποιον δρόμο του χωριού. Επειδή θύμα και δράστης ήταν συγχωριανοί η Αστυνομία έχει λάβει μέτρα για τυχόν επεισόδια από την πλευρά των συγγενών του θύματος.

Πηγή: 

cretalive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη

24Media Network