Φόνος στο νεκροταφείο. Τον σκότωσε γιατί είχε βιάσει εκείνη και τις αδερφές της

Φόνος στο νεκροταφείο. Τον σκότωσε γιατί είχε βιάσει εκείνη και τις αδερφές της

Μια απίστευτα φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε από την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 33χρονου από την Αμαλιάδα, έξω από το νεκροταφείο Μενιδίου. Μια 24χρονη ομολόγησε το έγκλημα

Άφωνοι έμειναν ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής από το μέγεθος της φρίκης που έκρυβε η υπόθεση δολοφονίας ενός 33χρονου από την Αμαλιάδα, στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το Νεκροταφείο Αχαρνών.

Την ανθρωποκτονία, όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, διέπραξε η 24χρονη κοπέλα  του θύματος, κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας που είχαν έξω από την περίφραξη του Νεκροταφείου. Η κοπέλα που έκανε χρήση ναρκωτικών όπως και ο 33χρονος, είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον, ενώ είχε βιάσει και τις δύο αδερφές της. Η σαδιστική συμπεριφορά του 33χρονου σε βάρος αυτής της κοπέλας δεν σταμάτησε ούτε καν εκεί, αφού την ανάγκασε να εκδίδεται για να εξασφαλίζει τη δόση της.

Εκείνο το βράδυ, τσακώθηκαν  άγρια έξω από την περίφραξη του νεκροταφείου, καθώς ο 33χρονος της είχε κλείσει ραντεβού για να έρθει σε ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής με έναν άλλον άντρα… Η κοπέλα δεν άντεξε άλλο, αρνήθηκε και ξέσπασε, όμως εκείνος, όπως υποστήριξε η 24χρονη στους αστυνομικούς που την εξέτασαν, την πίεσε έντονα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να αντιδράσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Σε βάρος της 24χρονης, η οποία ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το βράδυ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα