Πέθανε και τέταρτος εργαζόμενος από τη φωτιά στα ΕΛΠΕ

,, 8 , 2015 / Explosion and fire causde at Hellenic Petroleum with six injured  men,Athens,on May 8 , 2015
,, 8 , 2015 / Explosion and fire causde at Hellenic Petroleum with six injured men,Athens,on May 8 , 2015 NIKOS LIBERTAS/SOOC

Ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος από το δυστύχημα της 8ης Μαΐου στην ΕΛΠΕ εξέπνευσε το πρωί της Κυριακής. Δύο ακόμη τραυματίες φαίνεται πως έχουν διαφύγει τον κίνδυνο

Eξέπνευσε σήμερα ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ, ο Κώστας Μαγγούρας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015 στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου.

Αυτό γνωστοποίησε η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, και σημειώνουν ότι το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς σήμερα εξέπνευσε και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, με βαθιά οδύνη, στην οικογένεια του Κώστα και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Στην ανακοίνωση, στη συνέχεια, αναφέρεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας, μάλιστα, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Η διοίκηση επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι, η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα όλων και καλεί τους εργαζομένους σε κοινή προσπάθεια, ώστε το δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά στα ΕΛΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξηγήσεις για την φωτιά στα ΕΛΠΕ, ζητάει η περιφέρεια Αττικής

Φωτιά στα ΕΛΠΕ: Πέθανε και τρίτος εργαζόμενος

Νεκρός ένας από τους τραυματίες της Φωτιάς στα ΕΛΠΕ

Φωτιά στα ΕΛΠΕ: Δύο οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου

SHARE:

24Media Network