Φρεαττύδα: Ομάδα τεσσάρων νεαρών επιτέθηκε σε 17χρονη στην παραλία

Φρεαττύδα: Ομάδα τεσσάρων νεαρών επιτέθηκε σε 17χρονη στην παραλία
Φρεαττύδα eurokinissi

Ομάδα τεσσάρων νέων επιτέθηκαν σε 17χρονη σε παραλία στη Φρεαττύδα και επιχείρησαν να την απομονώσουν στα βράχια. Επίθεση δέχτηκαν δύο αγόρια που προσπάθησαν να την βοηθήσουν.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες το μεσημέρι μία 17χρονη, στην παραλία της Φρεατίδας. Τέσσερις άνδρες ηλικίας 17 και 18 ετών, επιτέθηκαν στην κοπέλα, την άρπαξαν από τα χέρια και την οδήγησαν σε κάτι βράχια και άρχισαν να την θωπεύουν.

Ένας 22χρονος που είδε το περιστατικό έσπευσε να την βοηθήσει και οι δράστες άρχισαν να του πετούν πέτρες για να απομακρυνθεί, τον οποίο επίσης απείλησαν με σπασμένα μπουκάλια και κομμένα ντενεκεδάκια μπίρας.

Την κοπέλα προσπάθησε να βοηθήσει και ο 15χρονος που ήταν μαζί της και επίσης δέχτηκε επίθεση από τους δράστες οι οποίο τον χτύπησαν και αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν. Στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία και οι δράστες εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους για να διαφύγουν.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν αρχικά τους τρεις που τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν και στη συνέχεια τον τέταρτο που κρύφτηκε σε δομή αλλοδαπών στον Πειραιά. Όλοι οι δράστες, αιγυπτιακής καταγωγής, προέρχονται από δομές της Ομόνοιας και του Πειραιά και είναι εξαιρετικά παραβατικοί.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη κατακράτηση, απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και απόπειρα ληστείας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρει:

“Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 6-6-2023 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρας προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρας ληστείας, απόπειρας κλοπής, παράνομης κατακράτησης, απειλής, σωματικής βλάβη και παράνομης κατακράτησης.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι χθες το μεσημέρι προσέγγισαν 17χρονη και 15χρονο (ημεδαπούς), που βρίσκονταν στην παραλία Φρεαττύδας στον Πειραιά, και προέβησαν στις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι δρώντας ανά δύο, ακινητοποίησαν την 17χρονη και ο ένας εξ αυτών αποπειράθηκε να προβεί σε προσβλητικά αγγίγματα σε βάρος της, ενώ με χρήση βίας προσπάθησε να αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια στράφηκαν κατά του 15χρονου με σκοπό να τον τραυματίσουν.

22χρονος ημεδαπός, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, προσέτρεξε να βοηθήσει τα θύματα και οι τρείς εκ των κατηγορουμένων του επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, χωρίς να τον τραυματίσουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα