Φρίκη: Ανάγκαζαν ανήλικη να κάνει σεξ με 73χρονο και τους βιντεοσκοπούσαν

Φρίκη: Ανάγκαζαν ανήλικη να κάνει σεξ με 73χρονο και τους βιντεοσκοπούσαν

Το δράμα που πέρασε μία ανήλικη κοπέλα στα χέρια ενός 73χρονου και μίας 39χρονης. Την ανάγκαζαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον ηλικιωμένο, με την δεύτερη να τους βιντεοσκοπεί και να τους φωτογραφίζει

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας 73χρονος ημεδαπός και μία 39χρονη Γεωργιανή, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος μιας ανήλικης κοπέλας στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη ανάγκαζε την ανήλικη να συνευρεθεί ερωτικά με τον ηλικιωμένο έναντι χρηματικού αντιτίμου. Οι σεξουαλικές συνευρέσεις λάμβαναν χώρα στην εξοχική κατοικία του 73χρονου στην Κατερίνη και στις εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησης του και καταγράφονταν βιντεοσκοπικά και φωτογραφικά από την 39χρονη.

Στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν 10 ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιος από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό με τον δράστη και την ανήλικη, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, εννιά βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερα και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στο σπίτι της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από ψυχολόγο του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ενώ σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα περίπτωση αδικήματα της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, της πορνογραφίας ανηλίκων, της μαστροπείας και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network