Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια

Στιγμιότυπο από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Στιγμιότυπο από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τον αναγνώρισαν τα αδέρφια του, τα ονόματα των οποίων είχε κάνει τατουάζ. Γιατί είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν

Περιθωριακά ζούσε επί σειρά ετών ο 50χρονος από τον Πειραιά που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και σχεδόν απανθρακωμένος σε βράχια στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Το θύμα αναγνωρίστηκε από τα αδέρφια και συγκεκριμένα από τον αδερφό του, των οποίων τα ονόματα ήταν αποτυπωμένα σε ένα από τα τατουάζ του, όπως και το παρατσούκλι του στην “πιάτσα”.

Οι συγγενείς του δεν είχαν σχέσεις μαζί του για πολύ μεγάλο διάστημα και έτσι δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί, αν είχε εξαφανιστεί από μόνος του δηλαδή, κάτι συνηθισμένο για εκείνον και έτσι δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στις Αρχές. Πρόσθετα, παρότι στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για χρήση ναρκωτικών και μικροπαραβατικότητα, τα αποτυπώματά του δεν μπόρεσαν να εξάγουν αποτέλεσμα εξαιτίας της μεγάλης αλλοίωσης που είχαν υποστεί από την φωτιά που του έβαλαν οι δολοφόνοι του.

Το θύμα εντοπίστηκε από έναν ψαρά πρωινές ώρες στις 15 Ιουνίου 2016, σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Πλέον οι Αρχές έχουν ένα δρόμο να ακολουθήσουν για να οδηγηθούν στον δράστη ή στους δράστες του φρικτού εγκλήματος.

Επισημαίνεται, ότι στα Λιμανάκια γίνονται και αλισβερίσια ναρκωτικών, αλλά και συχνάζουν ομοφυλόφιλοι για τον εντοπισμό εφήμερων ερωτικών συντρόφων και καθώς ο τρόπος εκτέλεσης του θύματος δείχνει εξαιρετική οργή, οι Αρχές δεν αποκλείουν το κίνητρο να ήταν ακόμα και προσωπικό ή κάποια συναλλαγή ναρκωτικών να πήρε μία μοιραία τροπή ή να υπάρχει συνδιασμός κινήτρων. Από τα Λιμανάκια έχουν προσαχθεί και έχουν εξετασθεί ομοφυλόφιλοι που συχνάζουν στο σημείο αυτό, αλλά κανείς δεν φέρεται μέχρι στιγμής να ξέρει το παραμικρό. Στο σημείο αυτό συχνάζουν βεβαίως και ετεροφυλόφυλλα ζευγάρια και αυτό είναι επίσης αντικείμενο έρευνας.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε, πως το θύμα έφερε πολλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα, πλήθος τραυμάτων στο πρόσωπο, τα οποία δεν ήταν θανάσιμα και βαθύ κάταγμα στην πίσω πλευρά του κεφαλιού, που ήταν και το θανάσιμο τραύμα, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν και φωτιά στο θύμα για να εξαφανίσουν ενδεχομένως κάθε ίχνος δικό τους και δικό του.

Τα δύο σημεία φωτιάς απείχαν μόλις ένα μέτρο μεταξύ τους που δικαιολογούν την πτώση του θύματος στο σημείο. Τα τραύματα προκλήθηκαν όχι από πυροβόλο όπλο αλλά από κάποιο βαρύ και μυτερό μεταλλικό όργανο, όπως μεγάλο κατσαβίδι, λοστό ή "σκύλα"... Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται από την ιατροδικαστή τη νύχτα πριν βρεθεί.

Το θύμα είχε στο σώμα του τα ακόλουθα τατουάζ, μέσω των οποίων έγινε και η αναγνώριση από τον συγγενή του:

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια

 

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια

 

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια

 

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια

 

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια

 

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

Γνωστός στις Αρχές το θύμα του άγριου φονικού στα Λιμανάκια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αναγνωρίστηκε το θύμα της αγρίας δολοφονίας στα Λιμανάκια. Πρόκειται για 50χρονο από τον Πειραιά

Στη δημοσιότητα τα τατουάζ του άγρια δολοφονημένου άντρα στα Λιμανάκια

Φόνος στα λιμανάκια: Το τατουάζ που ίσως 'ξεκλειδώσει' την ταυτότητα του θύματος

SHARE: