Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο την ημέρα της κηδείας της 43χρονης

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο την ημέρα της κηδείας της 43χρονης
glomex

Η ανάρτηση του 55χρονου δράστη μέσα από το νοσοκομείο, με μια φωτογραφία από το γάμο του με την άτυχη γυναίκα. Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού.

Την οργισμένη αντίδραση των συγγενών της 43χρονης φαρμακοποιού, προκάλεσε η ανάρτηση του 55χρονου δράστη, την οποία στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο της στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Ο δράστης, όπως μεταδίδει ο Alpha, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται μετά την προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του.

“Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς”, έγραψε στην ανάρτησή του, στην οποία δημοσίευσε φωτογραφία του θύματος από την ημέρα του γάμου τους.

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού, όπου συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να της πουν το τελευταίο “αντίο”.

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας, τα δύο ανήλικα παιδιά του θύματος συνόδευσαν τη μητέρα τους στην τελευταία της κατοικία, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Δείτε το βίντεο του kavalanews.gr:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα